Bűvész világbajnok Budapesten - Topas - Az Illúzió Mesterei - 2017

196 Vizionare 21 K
Divertisment

Budapesten lépett fel a világ egyik legismertebb bűvésze
BŰVÉSZ ILLUZIONISTA TOPAS SZEMFÉNYVESZTÉS TRÜKK
A cél a káprázatos látvány és hogy véletlenül se lehessen megfejteni a trükköt. A kézügyesség mellett, sokkal inkább a személyiség számít. És aki eddig azt gondolta, hogy csodák már pedig nincsenek, az akkor még nem találkozott a szemfényvesztés nagymestereivel, köztük a kétszeres világbajnok Topas-szal.
A hétvégén ő és magyar kollégái órákon keresztül próbálták elvarázsolni a közönséget elég jelentős sikerrel. Kameránk képét a kulisszák mögé élesítettük, de a lebegtetés vagy épp a darabolás trükkjét továbbra sem sikerült megfejteni. Az inspirációt 7 évesen egy Bud Spencer filmtől kapta, plusz egy bűvészdoboztól. Aztán 14 évesen megnyerte Belgiumban az első versenyét, 4 évvel később pedig Svájcban a bűvész világbajnokság történetének legfiatalabb győztese lett manipuláció kategóriában.
18 éves korától a világ számos pontján lépett fel, televíziós show-kban, élő műsorokban, egész estés saját produkcióval járta a világot, musicalt rendezett és énekelt, mozifilmek szakértőjeként dolgozott, szóval a világ egyik legkeresettebb illuzionistája lett. Aki Stuttgartban például televíziós kamerák előtt elefántokat tüntetett el.
Topas - Saját magát darabolja fel a világhíres bűvész a produkciójában. A világbajnok Topas először lép fel március elején a budai MOM Kulturális Központban.
A nagyszínpadi illúziók mestere Topas, a német bűvész világbajnok - a legrangosabb külföldi fesztiválok és nemzetközi tévéshow-k után - első alkalommal lesz látható lélegzetelállító előadásával Magyarországon. Az egyedi humoros stílusáról és a zenékkel való játékáról elhíresült illuzionista, a bűvész berkekben legendásan híres, a szakmát megújító stuttgarti iskola legismertebb és legsikeresebb képviselője.
Több mint két évtizede járja a világot műsoraival: fellépett már Las Vegasban, Yokohamában, és Monte Carlóban is. Több mint 50 nemzetközi tévéshow nézőit kápráztatta már el, többek között az NBC World Greatest Magic című tévéshow-jában, amit a Las Vegas-i Caesar’s Palace kaszinóból közvetítettek, valamint a Le Plus Grand Cabaret du Monde című francia tévéshow-ban is több ízben szerepelt, ami a világ legrangosabb tévés varieté műsora.
Nagyszínpadi illuzionistaként, az elmúlt húsz évben már hét teljesen különböző show-t állított színpadra. Pályafutása során elnyerte a bűvész világbajnoki címet és a legrangosabb bűvész díjakat, többek között a megkapta a Grand Prix Magiques de Monte Carlot és a World Magic Awardot, néhány éve pedig Az év bűvésze-díjjal tüntette ki a híres hollywoodi Magic Castle. Az első budapesti fellépésére különleges, humorban gazdag műsorszámmal készül. A szokásoktól eltérően nem a partnernőjét fogja kettéfűrészelni, hanem saját magát vágja darabokra. Ezt a mutatványt egy néző a színpadról nézheti majd végig és ellenőrizheti a bűvész különálló darabjait. Ezen kívül egy egyedi produkcióval varázsol zenét, és a tervei között szerepel a nézők megénekeltetése is.
Topas Az illúzió mesterei március eleji gálaműsorában lesz látható a Csörsz utcai MOM Kulturális Központban. Az előadáson fellép még vadonatúj műsorszámaival Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok, és a kézügyességéről ismert Nagy Molnár Dávid, aki pedig világbajnoki ezüstérmes műsorát mutatja be a közönségnek. Látható lesz továbbá a megható műsorszámokról ismert Párkányi Kolos, valamint új produkcióval készül a televíziós tehetségkutató műsorból ismert Badár Tamás is.

Comentarii

 1. Bantyx
  Bantyx
  Acum an

  Jó az indexkép😂😂😂

 2. Szabolcs Kurucsó
  Szabolcs Kurucsó
  Acum 2 ani

  Mozgó bank gépként ismerem.

 3. Rop Kutya
  Rop Kutya
  Acum 3 ani

  Nagynéném férje Soma ismerőse

 4. Berci Fazakas
  Berci Fazakas
  Acum 4 ani

  nagyon jó volt

 5. Pali Fasang
  Pali Fasang
  Acum 4 ani

  második

 6. Gergo Steinhausz
  Gergo Steinhausz
  Acum 4 ani

  Szuperjóóóóóó Láttam de nem hiszem el

 7. Barni Oldal
  Barni Oldal
  Acum 4 ani

  Imádom a trükköket